Димитър Димитров -Херо поема Левски?


.

Димитър Димитров -Херо поема Левски?

Ратко Достанич си тръгва от Левски, това разкри вчера Канал 3. Смяната на треньора трябваше да стане след резила с 0:4 от Лацио в четвъртък вечер, но сърбинът получи последен шанс срещу Локо (Пд). Както е известно обаче, вчера "сините" получиха нов шок, след като поведоха 2:0 на "Лаута", но завършиха 2:2. С тази среща сърбинът се провали тотално с отбора и на негово място ще застане Димитър Димитров - Херо, който оглавяваше руския Акмар, но след слабите срещи на отбора бе натирен оттам.

Вчера бургазлията, се появи на стадиона в Лаута и изгледа срещата между пловдивския Локомотив и Левски. Дори се очакваше смяната да бъде обявена снощи, но най-вероятно ще бъде отложена за днес на специална пресконференция.

Това, че Достанич си заминава, бе намекнато от спортния директор на Левски Георги Иванов-Гонзо. Той за пръв път не застана зад треньора и отправи упрек към работата му.

„Да говорим само и да се оправдаваме, че имаме двама контузени вратари, че настоящият прави вече трети път грешка, ще бъде излишно. Колкото до треньора, ще помислим и ще решим", заяви Гонзо пред камерите на Канал 3.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
128