Павлюченко ще донесе победата на Тотнъм днес


.

Павлюченко ще донесе победата на Тотнъм днес

Тотнъм - Блекбърн
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Час: 14:45
Съдия: Хауърд Уеб

Днес в първа среща от 30-ят кръг на английската Висша лига тима на Тотнъм приема на "Лайт Харт Лейн" гостуващия тим на Блекбърн. "Шпорите" в момента заемат 4-та позиция в класирането с актив от 49 точки. Досега през кампанията те регистрираха 14 победи, 7 равенства и 7 загуби. Водени от Хари Реднап те успяха да продължат участието си в турнира "ФА Къп" след като при преиграването с Болтън победиха с 4:0. В последният изигран мач от първенството те записаха домакинска победа с 2:1 над Евертън.

В тази среща за домакините се очаква да се завърнат Йонес Кабул и Кейл Уолкър след като отсъстваха миналия уикенд. За жалост отбора няма да може да разчита на контузените: Ледли Кинг, Том Хъдълстоун, Джермейн Джинас, Арън Ленън и Дейвид Бентли. Мениджърът на тима Хари Реднап заяви, че се надява Хъдълстоун и Джинас да се завърнат скоро в игра, но феновете на "шпорите" ще трябва да почакат доста преди да видят Аарън Ленън на терена."Джърмейн Джинас е с най-леко оплакване. Скоро бе опериран от херния. Той поднови тренировки на облекчен режим, така че да се надяваме, че скоро ще е готов за игра. Също така се надявам и Том Хъдълстоун да се завърне скоро. Аарън не е подновил тренировки, така че ще трябва да почакаме преди да го видим в състава отново", заяви Реднап.

Гостите от Блекбърн пък в момента заемат 12-та позиция в класирането с 34 точки. През сезона те записаха 9 победи, 7 равенства и 12 загуби. В последният си изигран мач те гостуваха на "Анфийлд" и загубиха с 2:1. Очаква да се Дейвид Дън да бъде на разположение за гостите в тази след като влезе като резерва в средата на седмицата. Ларс Якобсен (херния), Райън Нелсън (коляно), Винс Грела (прасец) ще пропуснат пътуването до "Хайт Харт Лейн".

Смятам да заложа на домакините в тази среща. В последно време те се представят много добре. Завърналият се в състава им Роман Павлюченко е в перфектна форма и не пропуска да отбележи в последните няколко срещи.

Прогноза: Тотнъм - Блекбърн 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


14 февруари Болтън - Тотнъм 1:1 (ФА Къп)
21 февруари Уигън - Тотнъм 0:3 (Висша лига)
24 февруари Тотнъм - Болтън 4:0 (ФА Къп)
28 февруари Тотнъм - Евъртън 2:1 (Висша лига)
06 март Фулъм - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)

Блекбърн:

30 януари Уест Хем - Блекбърн 0:0 (Висша лига)
06 февруари Стоук Сити - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
10 февруари Блекбърн - Хъл Сити 1:0 (Висша лига)
21 февруари Блекбърн - Болтън 3:0 (Висша лига)
28 февруари Ливърпул - Блекбърн 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Блекбърн


79 мача
34 победи за Тотнъм
16 равенства
29 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 122:113 за Тотнъм

През този сезон:

19 декември 2009 Блекбърн - Тотнъм 0:2 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.44
Равен - 4.33
Блекбърн - 7.50



ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
45