Тотнъм и Астън Вила няма да се победят


.

Тотнъм и Астън Вила няма да се победят

Тотнъм - Астън Вила
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Час: 19:30
Съдия: Крис Фой


В събота от 19:30 в среща от 25-ят кръг на Премиершип отбра на Тотнъм приема на собствен терен тима на Астън Вила. Този мач е от голямо значени и за двата отбора ако искат на края на сезона да заемат позиция в Топ 4.

Домакините от Тотнъм в момента заемат 4-та позиция с 42 точки, само на една от преследващият ги Ливърпул. До момента през сезона те регистрираха 12 победи, 6 равенства и 6 загуби.

Момчетата на Хари Реднап успяха да се класират за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като успя да победят като гостите тима на Лийдс, който успя по-рано в надпреварата да отстрани Манчестър Юнайтед, но този пък явно Лийдс нямаха късмет. Последният изигран мач на "шпорите" в първенството завърши при равен резултат 1:1 срещу Бирмингам.

Нападателят на домакини Ейдур Гудьонсен е в състава за тази среща след като се пресъедини към тима точно преди затварянето на трансферния прозорец.

Йонес Кабул, другото януарско попълнение, е готов след като не взе участие в мача срещу Лийдс.

Роман Павлючнеко, Беноа Асу-Екото, Арън Ленън, Джонатън Уудгейт са аут за срещата, докато Карло Кудичини е с дълсрочна контузия. Ледли Кинг се нуждае от късен фитнес тест за да се установия състоянието на коляното му.

За разлика от тях тима на гостите заема 7-та позиция във временното класиране с 40 точки. Тима успя да се класира за осминафиналите в турнира "ФА Къп" след като победи Брайтън на собствения си стадион с 3:2. В последният изигран мач на отбора в Премиершип те постигнаха победа при визитата си на Фулъм с 2:0.

За Астън Вила в тази среща се завръща контузеният Джон Карю, който отсъстваща в последните четири мача на тима поради контузия в коляното.

Норвежкият национал се завърна към тренировки с тима през тази седмица и мениджъра на отбора Мартин О'Нийл се надява той да бъде на негово разположение.

Стивън Уорнък продължава да страда от контузия получена при победата на тима на Брайтън Сити. Той се опитва да се възстанови за срещата срещу Манчестър Юнайтед в турнира "Карлинг Къп" на стадион "Уембли" на 28 февруари.

Капитанът на тима Стилян Петров ще заеме своято място в титулярният състав въпреки, че е измъчван от болки в ахилеса.

Мисля, че тази среща ще завърши при резултат 1:1. Все пак Тотнъм спечелиха 10 точки от възможни 12 у дома, докато Астън Вила са спечелили три от последните си четири мача.

Прогноза: Тотнъм - Астън Вила 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

20 януари Ливърпул - Тотнъм 2:0 (Висша лига)
23 януари Тотнъм - Лийдс 2:2 (ФА Къп)
26 януари Тотнъм - Фулъм 2:0 (Висша лига)
30 януари Бирмингам - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
03 февруари Лийдс - Тотнъм 1:3 (ФА Къп)

Астън Вила:

17 януари Астън Вила - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
20 януари Астън Вила - Блекбърн 6:4 (Карлинг Къп)
23 януари Астън Вила - Брайтън 3:2 (ФА Къп)
27 януари Астън Вила - Арсенал 0:0 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Астън Вила 0:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Тотнъм - Астън Вила

129 мача
51 победи за Тотнъм
30 равенства
48 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 211:197 за Тотнъм

През този сезон:
28 ноември Астън Вила - Тотнъм 1:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.10
Равен - 3.30
Астън Вила - 3.60


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
43