Хъл Сити и Астън Вила ще завършат наравно


.

Хъл Сити и Астън Вила ще завършат наравно

Хъл Сити – Астън Вила е последната среща във Висшата лига за 2008 година. Тигрите са приятната изненада на сезона като в момента заемат 8-ата позиция с 27 точки, въпреки че в последно време не се представят много добре. Миналия кръг те гостуваха на Манчестър Сити и бяха разгромени с 5:1. На почивката на мача мениджърът им Фил Браун се видя принуден да ги събере в центъра, където им изчете конско. Все пак с точките, с които Хъл разполага е ясно, че в следващите 19 мача се нуждае от 4-5 победи, за да остане в елита, което беше и първоначалната цел на тима.

Астън Вила е от съвсем друга класа. И тимът от Бирмингам започна добре сезона, но шансът да продължи по същият начин е много по-голям от този на съперника си. Виланите са 5-ти с равни точки с 4-тия Арсенал, но и мач по-малко. В последния кръг те срещнаха именно “топчиите” и стигнаха до драматично 2:2 с гол в края, но определено надиграха момчетата на Венгер.

Последната среща между Хъл и Астън Вила бе през 2006 година. Огава бирмингамци спечелиха с 1:0 в третия кръг на ФА Къп благодарение на гол на Гарет Бари. Във Висшата лига това ще е първата им среща, тъй като двубоят на “Вила парк” е чак през май.

Фил Браун ще е изкушен да направи някои промени в състава си след загубата в Манчестър. В тима се завръща Сам Рикетс, който бе наказан. Това ще позволи на Бърнард Менди да се завърне в халфовата линия.

Мартин Лаурсен е аут за месец и Зат Найт – героят от мача с Арсенал ще продължи да играе на негово място за Астън Вила. Джон Карю още има проблеми с гърба. Карлос Куеяр вероятно ще заеме мястото на Найджъл Рио-Кокър.

Представянето на Хъл срещу големите фаворити засега не е лошо, но моментната им форма е доста слаба. Фил Браун ще се надява пред своя публика футболистите му да изкупят вината си от предишната загуба. Астън Вила обаче е много силен отбор и ще се бори за място в четворката докрай. Дори точка на “КС Стейдиъм” няма да е лошо постижение за футболистите от Бирмингам.

Вероятни състави:

Хъл Сити: Михил, Макшейн, Заяте, Търнър, Рикетс, Менди, Боатенг, Джовани, Ашбий, Марни, Кинг

Астън Вила: Фрийдъл, Куеяр, Дейвис, Найт, Л Янг, Милнър, Сидуел, Петров, Бари, А Янг, Агбонланхор

Последни 5 мача:

Хъл Сити: ЗЗРПР
Астън Вила: РПЗПП

Прогноза – 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
33