Юнайтед няма право на грешка срещу Мидълзбро


.

Юнайтед няма право на грешка срещу Мидълзбро

Манчестър Юнайтед посреща Мидълзбро в предпоследния мач на 20-тия кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” изостават на 10 точки от лидера Ливърпул, но имат цели 3 мача по-малко, които ако спечелят се превръщат в основен фаворит за титлата.

На Боксинг дей шампионите надделяха много трудно при гостуването си на Стоук Сити. Именно с такива победи обаче по това време миналата година хората на Сър Алекс Фъргюсън направиха и няколко много важни крачки към титлата. Карлсо Тевес бе спасителя в петък, но не и без заслугата на Димитър Бербатов, който изработи попадението.

Мидълзбро в момента заема 17-ата позиция с 20 точки. Това означава, че ако съберат още толкова футболистите на Гарет Саутгейт би трябвало да останат в елита. Мидълзбро не е в добра форма след победата си над Астън Вила. Само равенството с Арсенал може да се приеме като добър резултат. Боро обаче е един от най-коварните съперници за Манчестър Юнайтед като винаги измъчва “червените дяволи”, дори когато губи.

Сър Алекс Фъргюсън няма да може да разчита на Рио Фърдинанд, който има травма в гърба. Уесли Браун и Оуен Харгрийвс са с по-сериозни контузии. Патрис Евра пък е наказан за 4 мача като това ще му е вторият. Димитър Бербатов отскочи до България да си получи наградата за Футболист на годината, но би трябвало да няма проблем да стартира в мача.

Дидие Дигар и Хойт са аут до Нова Година, което означава още няколко дена. Завръща се обаче централният защитник Дейвид Уитър.

Както вече споменахме мачът никак няма да е лек за шампионите, но с оглед на това, че те съзнават какво трябва да постигнат, за да догонят Ливърпул би трябвало да са мотивирани до краен предел за успеха. Освен това в техните редици винаги има, един който да се намеси в труден момент. Ако не е Роналдо ще е Рууни, или Бербатов, или Тевес или дори Неманя Видич. Шампионите ще спечелят трудна, но важна победа.

Вероятни състави:

Ман Юн: Ван ер Сар, О’Шей, Евънс, Видич, Рафаел, Карик, Андерсон, Роналдо, Парк, Рууни, Бербатов

Мидълзбро:  Търнбул, Уитър, Ригот, Погатец, Тейлър, Алиадиер, О’Нийл, Арка, Даунинг, Санлъ, Мидо
Последни 5 мача:

Ман Юн: ПППРР
Мидълзбро: ЗЗРЗР

Прогноза – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
21