Юнайтед ще повтори стореното от Челси


.

Юнайтед ще повтори стореното от Челси

Манчестър Юнайтед надали ще изпусне да победи Хъл Сити на „Олд Трафорд" и по всяка вероятност ще се опита да подобри постигнатото 3:0 от Челси миналия кръг. „Тигрите" започнаха великолепно сезона, но момчетата на Луис Фелипе Сколари им изнесоха урок по футбол в Премиършип и по всяка вероятност Манчестър ще стори същото.

Фил Браун твърди, че не се плаши от „червените дяволи", но на всички е ясно, че от Хъл са отписали този мач още преди сезона. Все пак „тигрите" със сигурност ще покежат добрата игра която ги задържа на добрата позиция в таблицата и двата отбора ще ни покажат едно добро футболно шоу. Все пак от Манчестър не е лошо да се концентрират за да няма изненади. Въпреки победата с 2:0 над Уест Хям миналия кръг, момчетата на Сър Алекс Фъргюсън показаха скучна и слаба игра през второто полувреме която може да се окаже повод за притеснения от „червено-черния" лагер.

По всяка вероятност Уейн Рууни ще измести Карлос Тевес от стартовия състав, а Гигс сигурно ще играе на мястото на Нани. Опитният Гари Невил ще замести младата звезда Рафаел Да Силва, а Уесли Браун има лека контузия и по всяка вероятност ще получи почивка срещу Хъл. След отсъствието си срещу Уест Хям Едвин Ван Дер Саар отново ще застане на вратата на Юнайтед на мястото на Кузчак.

Последният кръг Хъл загуби с 0:3 от Челси. Преди тази загуба „тигрите" играха перфектно като гости и най-вероятно Браун няма да прави промени в състава на свойте. Марлън Кинг и Даниел Кузен ще водят атаката в „жълто-черно", а малко на задна позиция ще е Джеованни.

Пишете за Юнайтед без притеснения!

Прогноза на Futbol-TV: 1

Точен резултат: 3:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
63