Ще успеят ли карамелите да зарадват феновете си срешу Фулъм?


.

Ще успеят ли карамелите да зарадват феновете си срешу Фулъм?

Евъртън - Фулъм
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 25.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Фил Дауд


В неделя от 17:00 часа българско време Евертън приема на "Гудисън Парк" отбора на Фулъм в двубой от 36-ят кръг на английската Висша лига. В момента карамелите се намират на 8-та позиция в класирането с актив от 54 точки и все още имат шанс да си осигурят място в турнира Лига Европа през следващия сезон. Досега през кампанията Евертън игра много балансирано и записа 14 победи, 12 равенства и 9 загуби. В последните два изиграни кръга от шампионата момчетата на Дейвид Мойс инкасираха равенство 2:2 при гостуването им на Астън Вила и важна победа при гостуването им на Блекбърн, спечелено с 3:2.

Халфът на карамелите Джон Хейтинга може да пропусне остатъка от сзона поради фрактура на глезена. Той пропусна сблъсъка с Блекбърн, след като се контузи по време на срещата с Вила. Майкъл Артета вероятно ще си върне титулярното място в двубоя с Фулъм, след като се възстанови от травмата си, о Маруан Фелани и Дан Гослинг остават отсътващи.

Съперниците им Фулъм се намират в златната среда на таблица (12-то място) с 43 записани точки. През сезона тима на Рой Ходжсън регистрира общо 11 победи, 10 равенства и 13 загуби. В последните два изиграни мача от първенството те записаха две нулеви равенство, първото от което беше срещу Ливърпул, а второто срещу Уувърхемптън. За разлика от шампионската Фулъм се представя коренно различно в Лига Европа. Там тима успя да се добере до полуфиналите, където се изправи срещу тима на Хамбургер. В пърата среща помежду им те не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при нуелво равенство и оставиха реванша отворен.

Според мениджърът на гостите Рой Ходжсън Боби Замора нямам никакъв шанс да започне срещу карамелите днес. Клинт Демпси вероятно ще замести звездния нападател, който напусна през втората част в двубоя с Хамгургер поради контузия в ахилеса. Крис Бейрд може би ще отстъпи позицията си на десния защитник Джон Пейтси, който не е играл от декември месец поради контузия в коляното.

Рой Ходжсън каза че основния приоритет за Котиджърс е Висшата Лига а не Лига Европа.Очаквам мач с много положения пред 2-те врати и хубава игра и от двата отбора.

Прогноза: Евертън - Фулъм 3:2

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

24 март Манчестър Сити - Евъртън 0:2 (Висша лига)
27 март Уулвърхемптън - Евъртън 0:0 (Висша лига)
04 април Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
14 април Астън Вила - Евъртън 2:2 (Висша лига)
17 април Блекбърн - Евъртън 2:3 (Висша лига)

Фулъм:

04 април Фулъм - Уигън 2:1 (Висша лига)
08 април Волфсбург - Фулъм 0:1 (Лига Европа)
11 април Ливърпул - Фулъм 0:0 (Висша лига)
17 април Фулъм - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)
22 април Хамбургер - Фулъм 0:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Евъртън - Фулъм

39 мача
21 победи за Евъртън
5 равенства
13 победи за Фулъм
Голова Разлика: 64:38 за Евъртън

През този сезон:

13 септември 2009 Фулъм - Евъртън 2:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.36
Равен - 4.50
Фулъм - 10.00


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
17