Стоук и Болтън няма да се победят


.

Стоук и Болтън няма да се победят

В събота от 17:00 на "Британия Стейдиъм" Стоук Сити се изправя срещу Болтън Уондърърс в среща от 35-ят кръг на английската Висша лига. Домакините в момента се намират на 10-та позиция в таблицата с актив от 43 точки. Досега през кампанията "грънчарите" записаха общо 10 победи, 13 равенства и 10 загуби. В последните два кръга отбора успя да запише победа и равенство. Победата им беше постигната у дома срещу Хъл Сити, като "грънчарите" победиха с 2:0. В този двубой на добре от тима воден от Тони Пулис се представиха Лоурънс и и Етерингтън, който бяха оценени с 9-ки. След този двубой тима гостува на Уувърхемптън, но и двата тима не успяха да излъчат победител в двубоя. Най-добре оценен за представянето си в тази среща от Стоук беше определен вратарят Сьоренсен, който се отличи с прекрасни намеси.

В Стоук Сити имат няколко контузени играчи пред срещата с Болтън. Крилото им Матю Етерингтън ще трябва да премине късен фитнестест, след като получи травма в коляното по време на тренировка. Голмайсторът Рикардо Фулър, получи контузия в глезена срещу Хъл Сити. Мениджърът Тони Пулис вероятно няма да рискува със здравето на Райън Шоукрос и Мамади Сидибе. Джеймс Бийти може да бъде на разположение след близо два месеца отсъствие поради трявма в коляното.

Техните съперници Болтън се намират 5 позиции зад Стоук с актив от 32 точки. През сезона те регистрираха 8 победи, 8 равенства и 18 загуби. В последните 4 мача тима на Оуен Койл е записал поражения. Като се започне от загубата при гостуването на Евертън с 2:0, през пораженията от Манчестър Юнайтед и Астън Вила и се стигне до загубата с минималното 1:0 при гостуването им на "Стамфорд Бридж".

Рикардо Гарднър може да се завърне в игра за Болтън. Той не е играл от миналия месеца заради проблем в ходилото, но доброто е, че се завърна към тренировки с отбора през тази седмица. Халфът Марк Дейвис също може да вземе участие. Стюърт Олдън ще се опита да се възстанови от контузията си, докато Крис Башам, Гейвин МкКан, Шон Дейвис и Джоуи О'Брайън остава аут за двубоя със Стоук Сити.

Мисля, че срещата ще завърши при равен резултат. Болтън се борят да останат в първенството, докато Стоук се целя да подобрят точките си от миналия сезон.

Прогноза: Стоук Сити - Болтън 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28