Фулъм ще покаже добрата си игра от Лига Европа


.

Фулъм ще покаже добрата си игра от Лига Европа

Фулъм - Уулвърхемптън

Стадион: "Крейвън Котидж"
Дата и час: 17.04.2010, 17:00
Съдия: Майк Дийн


В Лондон "котиджърс" приемат Уулвс, които се намират малко над зоната на изпадащите.

Фулъм не се наслаждава на много добър сезон във Висшата лига в сравнение с миналия, които по това време бяха седми в класирането, а в момента се намират на 12 позиция. Все пак "котиджърс" показват много добри резултати в защита до момента в лигата, допускайки 37 гола от 33 изиграни мача.

Момчетата на Рой Ходжсън не се представят така добре в гостуванията си записвайки само една победа от началото на сезона срещу Портсмут, но за сметка на това на своя "Крейвън Котидж" са спечелили 32 точки от 16-те им домакински мача, и са загубили само един от последните си 10 двубоя у дома.

За разлика от колебливите им изяви във Висшата лига, "котиджърс" се представят отлично в турнира Лига Европа, отстранявайки Шахтьор Донецк, Ювентус и Волфсбург, и сега им предстои полуфинал с Хамбургер.

Добрата новина в състава на Фулъм е завръщането на Джон Пентсил, който отсъства от Декември. Дейвид Елм пропуска срещата поради вирусно заболяване, а Клинт Демпси и Анди Джонсън  все още не са възстановени от своите травми.

Уулвърхемтън не започнаха сезона по най-добрия начин и доста дълго се намираха в зоната на изпадащите, но момчетата на Мик МакКарти показаха воля и в последния месец с добри резултати се измъкнаха от 19-тата позиция и в момента са на 14-та, на шест точки от Бърнли, който е под чертата.

Уулвс загубиха само една от последните си шест срещи, спечелвайки девет точки. В последните си четири гостувания те записаха две победи и две равенства. Добрите им резултати дойдоха от промяната на постройката в състава от страна на мениджъра Мик МакКарти от обичайната 4-4-2 на 4-5-1, изпозвайки Кевин Дойл като единствен нападател.

Преди промяната във формацията им "вълците" имаха 42 допуснати гола от 24 изиграни срещи, но след това те допуснаха едва девет попадения от последните си десет двубоя. Въпреки добрата им защита Уулвс не са отбелязвали в шест от последните си девет двубоя, и са записали само 28 гола до момента през кампанията, единствено Портсмут са с по-малко отбелязани попадения.

Полузащитникът Карл Хенри е наказан в състава на Уулвс, след като получи червен картон в мача им срещу Арсенал. Мениджъра Мик МакКарти няма проблеми с нови контузени, като в лазарета си остават Мърай и нападателя Ебанкс-Блейк.

Добрите домакински изяви и добрата форма на Фулъм в Лига Европа от една страна и не доброто представяне на Уулвс като цяло през сезона накланят везните към победа за "котиджърс". Дори и мениджърът Рой Ходжсън да даде почивка на някой от играчите си с оглед предстоящия полуфинал срещу Хамбургер, очаквам Фулъм да победят.

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

27 Март Хъл Сити - Фулъм 2:0 (Висша Лига)
01 април Фулъм - Волфсбург 2:1 (Лига Европа)
04 април Фулъм - Уигън 2:1(Висша Лига)
08 април Волфсбург - Фулъм 0:1 (Лига Европа)
11 април Ливърпул - Фулъм 0:0 (Висша Лига)

Уулвърхемптън:

20 март Астън Вила - Уулвърхемптън 2:2 (Висша Лига)
23 март Уест Хем - Уулвърхемптън 1:3 (Висша Лига)
27 март Уулвърхемптън - Евертън 0:0 (Висша Лига)
03 април Арсенал - Уулвърхемптън 1:0 (Висша Лига)
11 април Уулвърхемптън - Стоук Сити 0:0 (Висша Лига)

През този сезон:

20 Септември 2009 Уулвърхемптън - Фулъм 2:1

Коефициенти от bet365:

Фулъм - 2.20
Равен - 3.20
Уулвърхемптън - 3.50

Прогноза Фулъм - Уулвърхемптън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
243