Помпи ще се бори за честта си срещу Блекбърн


.

Помпи ще се бори за честта си срещу Блекбърн

Портсмут - Блекбърн
Стадион: "Фратън Парк", Портсмут
Дата: 03.04.2010
Час: 17:00
Съдия: Стив Бенет


Отбра на Портсмут се изправя пред собствена публика на "Фратък Парк" срещу Блекбърн Роувърс в среща от 33-ят кръг на английската Висша лига. Помпи както и преди така и сега се намират на последната позиция в таблицата с актив от 13 точки. През кампаянита досега те са записали 6 победи, 4 равенства и 22 загуби. Изненадващото ще бъде ако тима успее да спечели ФА Къп, като едновременно те се съзтезвава във втория по големина европейски клубен турнир и ще се подзовава в Чемпиъншип. В последните два кръга тима записа две поражения. Първото беше като домакините от претендентите за шампионската титла Челси, които ги победиха с категоричния резултат 5:0. Второто порежение беше при гостуването на Помпи на "Уарт Харт Лейн", където те загубиха с 2:0. 

Мениджъра на тима Аврам Грант ще може да разполага само на 13 играчи, които ще бъдат напълно възстановени за срещата с Блекбърн в събота. Херман Хрейдърсон и Дани Уебър ще бъдат аут в продължение на 6 месеца, съответно заради болки в ахилеса и травма в коляното. Нападателят Куйнци Оусу-Абейе не успя да премине под наем в ЦСКА Москва, докато Аруан Диндан евентуално ще напусне "Фратън Парк". Дейвид Джеймс (прасец), Кевин-Принс Боатегн (глезен), Хасан Йебда (коляно), Тал Бен-Хайм, Надир Белхадж и Марк Уйлсън са контузени.

Техните съперници в тази среща - Блекбърн се намират на 10-та позиция в класирането с 41 точки. През кампанията досега те са записали общо 11 победи, 8 равенства и 13 загуби. В последните два изиграни мача, тим воден от Сам Алардайс записа победа като домакин с 2:1 срещу Бирмингам, както и минимална победа с 1:0 при гостуването им на Бърнли.

Мениджъра на гостите вероятно ще може да разчита на целият отбор за срещата. Капитанът Райън Нелсън и вратарят Пол Робинсън се завръщат слд като пропуснаха съответно последните 5 и последните 3 срещи на тима, заради контузия в коляното и контузия в прасеца. Уйлдире Бастюрк, който не е фигурирал в състава от началото на януари, също ще бъде на разположение след като се излекува от разстежение.

Мисля, че равенството в среща е най-логично. Помпи се борят за честа и не вярват да не успеят да стигнат до равенството в тази среща.

Прогноза: Портсмут - Блекбърн 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Портсмут:

09 март Портсмут - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
15 март Ливърпул - Портсмут 4:1 (Висша лига)
20 март Портсмут - Хъл Сити 3:2 (Висша лига)
24 март Портсмут - Челси 0:5 (Висша лига)
27 март Тотнъм - Портсмут 2:0 (Висша лига)

Блекбърн:

28 февруари Ливърпул - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
13 март Тотнъм - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
21 март Блекбърн - Челси 1:1 (Висша лига)
24 март Блекбърн - Бирмингам 2:1 (Висша лига)
28 март Бърнли - Блекбърн 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Портсмут - Блекбърн

42 мача
15 победи за Портсмут
7 равенства
20 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 68:61 за Блекбърн

През този сезон:

07 ноември 2009 Блекбърн - Портсмут 3:1 (Висша лига)


Коефициенти от bet365:
Портсмут - 3.30
Равен - 3.30
Блекбърн - 2.25


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
45