ГЛЕДАЙ НА ЖИВО » ФУТБОЛ

Виж програма за други спортове ТУК

Събота 5 Ноември


ВИДЕО

« Ноември 2022 »
Пон Вто Сря Чет Пет Съб Нед
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

Кой отбор е вкарал 14/четиринадесет/ гола в два мача на. "Славния "цска, освен ЛЕВСКИ ??? Няма такъв в света червени ПЕДАЛИ от 24 часа!

Жоро.

Гавазов,какво знаеш за произхода на клипа "РАЗ ДВА -СЕ- ДЕМ НА ДВА" ???

BAHKATA

Да, не съм Х-мен или Трите хикса от Хасково дето е измислил фуДбола 😆 ми АМАН вече от вас... Жалки сте и сте нагли!

Жоро.

Ванка,и от жени ако разбираш колкото от футбол ,Ти си "жив за оплакване " .

BAHKATA

Тоя Жоро да си пие хапчетата по-редовно 😉

Жоро.

Защо педала пишещ за антирекорда на Левски не споменава че Левски игра с шампионите на Англия, Ис- пания и Германия и че само Левски и Лудогорец са играли на този етап,и че Левски с българи,а мафиотите с чужденци .

Жоро.

Колко дербита е наказан да изиграе Левски бе червени. Педали ???Оточнете Вие кое цска е истинското-на ЦК на БКП .

Жоро.

Защо бе ПЕДАЛИ от Дарик Левски да нямат най-добрата детско-юношеска школа ,след като не са шампиони ?Това. Е лесно за разбиране за разлика от онова с последния те- лескоп ,което вашите ТЪПИ глави Няма как да проумеят !

Жоро-

За истинските левскари е важно Левски да побеждава единствено цска-то,па макар и ловешкото-на дребосъците и мафиоти Ганчеви !!!

Жоро.

Питам и отговор не искам.Защо руснака не е пращал вече повече от 60 г.космонавти на Луната и въобще негови космонавти не са летели с втора косм. скорост? Такава е разликата м/у руската и американска косм. комунист. гла- воци.

Жоро.

Венци,добре е някой малоумник да ти върже ръцете и да ти набута пурата ти със запаления край дълбоко навътре в отвратителния ти антилевскарски ЗАДНИК .

Жоро.

До футбол-TV Спомням си ,че Левски е побеждавал Барса и Аякс и също си спомням,че Левски в два мача вкара общо 14/ЧЕТЕРИНАДЕСЕТ/ гола на "великия" и истински цска.

Жоро.

Абе Ангелов,явно си голям спец,за да познаеш,че Ман Ю ще победи Омония. Евала ...

Алексо

Ей Гавазов, спри да ни тормози с болните си размисли за войната. Пиша за спорт! Или поне се опитай!

Жоро.

Няма как играч ,закупен за 36 милиона и изгонен за само. 6 милиона, да се смята за ЛЕГЕНДА, за какъвто явно се смята Бербо.

Жоро.

Боби Мих.е абс.педал по отно- шение на "родния" Левски,който толкова години му хрантутка некадърното синче.Отгоре на всичко лично той вкара ловеш- ките мафиоти във висшата лига абсолютно незаконно със името цска...

Жоро.

Абе червени педераси,как след като има засада говорете непре- къснато за ОТМЕНЕН ГОЛ ? Явно 99% от Вас са на нивото на "тъпунгера" Жеков.Ето затуй трябва да я има ОБЕЗАТЕЛНО VAR с-мата.Само тъпунгерите я отричат !!!

Жоро.

Няма как да бъде ДЕРБИ МАЧ между Левски и измисления от ловешките/дребосъците ганчеви/ МАФИОТИ цска.За съжаление ПРОСТОТИЯТА на българина отдавна е и във футбола /виж конкретно Стоичков и Пената /.

Жоро,

Дано да може да псува като баща си. Само тая пръдла липсваше на българския футбол .

1914

Само Левски и тесни пичета

Жоро.

До ЧЕРВЕНИТЕ ПЕДЕРАСИ от 24 часа: Американския дрон лети над БЪЛГАРИЯ НЕ да ШПИОНИРА Русия,а да пази НАТО от ПУТКИНОВИТЕ ГЛА- ВОРЕЗИ,другари ИЗРОДИ ...

Жоро.

В декларацията на цска ,издадена от ръководството на отбора,начело с ловешкия дре- осък,повече от явно футболния мач се определя като война,а не като състезание.Тогава какво да очакваме от ония,които си показ- ват задниците?

Жоро.

Благо,до вчера не изглеждаше такъв ПЕДЕРАС и ИЗРОД. Защо не отидеш с детето да живееш в "РУСКАТА УКРАЙНА"? Това едва ли ще стане, но поне стой далече от Левски, говедо долно.

Жоро.

А колкото до Славия откакто съще- ствува е едно абсолютно посред- ствено отборче,което просто "допълва" бройката. Така е и сега.

Жоро.

Венци,явно шкембето ти пречи да виждаш елементарни истини . Футболът в Европа "почер- нява"и затуй черните играчи вече надделяват многократно,а белите са от Южна америка. България не прави изключение . Но тук идва само щкарто.

Жоро.

Д-рю Ботушаров,името ти означава ли че майка ти те е заченала от рота войници и естествено е душата ти да е червена.Защо не споменаваш, по повод на вчерашния мач на Юргорден,че Левски им е вкар- вал 12 гола във един мач ?

Жоро.

А този които напомня за загубата на Левски от Антверп, спомня ли си за двете загуби на цска от Левски с по СЕДЕМ гола.Редно е като споменава за загубите на Левски, да споменава и за РЕ- ЗИЛИТЕ на цска срещу Левски.

Жоро.

Какво ли не може да се случи в нашата мафиотска родина?Хората от НАЙ-МАФИОТСКИЯ отбор,отбора създаден и съще- ствуващ против всички закони, единствено от парите на ловешкия дребосък.И тия хора в момента тръбят за чест !!!

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Роналдо ще напусне ли Ман Юнайтед през зимата?

виж резултати

В КАДЪР

Пациент в полска болница гледа мач по време на операция.