ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

Ако всички руски ракети летят като тази,която ПАДНА КАТО КАМЪК на Луната наскоро ,спукана им е работата на НАТО-вци.

Жоро/.

рррррррррррррррррррррррррррррррррр

Жоро .

Кубинецо ,малоумен добре е да знаеш , че само 12 мин.след като тръгне към САЩ ракета ,от островчето ти няма да има никаква следа !!!

Жоро.

На майка ви путката беше грешна .

Жоро.

КАФАСОФ още ли мислиш че барса е най- във футбола? Ти трябва незабавно да се да се прегледаш на ПСИХОЛОГ !!!

Жоро.

Старата песен на нов глас.Новите собстве също като старите започнаха да купуват,и то само национални играчи и в Европа им вкарват по 6 гола...

Жоро.ПП

След нова година им умряха мечтите /повече от 10 годишни/ за ШТитла,загубиха и второ място и сега остава да загубят и баража,а ако го спечелят дано не играят с румънци /0:6 /.

Жоро.

На педалите от Дарик,особенно на оня с женския глас искам да напомня че Левски са зле поради безпаричие и простотията на Сираков но как са "великите"от цска/ловешкото/ ? Чети ПП

Жоро.

Кой СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН отбор е отбелязал ЦЕЛИ 20/ДВАДЕСЕТ/ гола в САМО 3/ТРИ/ мача на истинското /комунистическо/ цска??? Въпрос най- вече към стойчо младенов-селянина .

Жоро.

Някой малоумник не е разбрал как Лудогорец става шампион ? Ами с много /НАЙ-МНОГО/ МАФИОТСКИ ПАРИ ТЪПУНГЕР .

Жоро.

гафасоф ,какво става с "великата" БАРСА БЕ ПРОСТАК МАЛОУМЕН ?

Жоро.

Вие от тъпото радио Дарик кога ще обясните факта че за един и същ труд софиянеца получава от три до десет ПЪТИ по-голяма заплата от останалите работещи българи ?

Жоро.

Отвратен съм от простотийте наговорени от педерасите от Дарик за неплатеното висше . Защо бедните но УМНИ деца да не могат да учат бе смеещи се глупаци ???

Жоро.

Аз съм за Реал,но толкова ЖАЛЪК не съм го виждал.Пълна ТРАГЕДИЯ. За всичко е виновен само''великия '' Анчелоти...

Жоро.

На Левски им се плаща за едно полувреме и те играят толкова,но много по-срамна е загубата на добре платените "армейци" от един от най-слабите. Това са фактите педали от Futbol

Жоро.

Що за държ.ръков.е тоя ,който поздравява най- кръвож.кремълски изрод ,избил милиони деца, жени и мъже защото не му се подчиняват както жалките ,страхливи руснаци ???

Жоро.

В Левски проблема е сираков.На Левски му тряб- ват много пари,а тоя педерас не може да ги осигу- ри и отбора е все по-трагичен.Докато тоя простак не се разкара нищо хубаво не ни очаква.

Име (гост)

Няма ли линкове за шампионска лига днес?

Сокобан

Това де се снмина с Меси май е фенка, ама в тия времена знае ли човек...

Chelsea F.C.

Скороебания многоников лузърчак, от гейпарада ли те пратиха в тая анонимка да си закриваш ебания задник с усраински флаг, вместо кленов лист 😆

Сокобан

Някакъв нов душевноболен шета из сайта с цифри и двоеточия. Мама Челси и hugo треперят за короната.

Жоро.

Абе тъпи простаци от парламента,защо заличихте Еврофутбола а тотото се играе ? Какви са тези путкиновски методи на ограничения на българина? Вие с вашите петцифрени заплати сте доб

Жоро.

Що е то руснаци-един озверял изрод мечтаещ да убива и убива и 160 милиона тъпи ОВЦЕ , прежалили деца,внуци и правнуци ,но готови да угодят на ИЗРОДА.

Жоро.

Сериозно ли някой мисли че цска ще играе повече от един домакински мач в Европа ? Спомнете си последното 0:6 при минало- годишното ИМ УЧАСТИЕ !

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Ще следите ли Евро 2024?

виж резултати

В КАДЪР

Появи се снимка на Мбапе с предпазната маска.