ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Guest

Защо не работи "на живо" точно за мача на Разград?

Жоро.

За Навални нашата комунист. преса писа макс. накратко ,но за "великата" победа на една 160 мил. сган над 30 мил.миролюбив народ се тръби с голямо задоволство през 5 минути.

Сокобан

Ха-ха,.Меси. Ами не е нормално да печелиш награди, докато риташ във втора, трета категория първенство.

Жоро.

Ще успее ли НЕДОРАСТЪКА от Кремъл да ЗАПЛОДИ толкова рускини,защото той ще иска новородените да са УБИЙЦИ като него ?

Сокобан

Този Дерменджиев почти говори на български. Браво!

ЖОРО.

От щаба на "великото ,ловешко мафиотско" цска ,трябваше да играят с КОМБАИН защото комбайнерите са много по-малко.

Жоро.

ИЧ/изкуствените чейнe/ пазят альоша защото
Навремето около него масово са забременявали.

Бай Мангау

Жоро намали пиенето и оттам троленето.
Володя Кокаински няма войници и иска нови половин милион да умрат него.Като си истински мъж отивай да освобождаваш Авдеевка.

Жоро.

Бай МангаЛ,,украинците си имат войници,но на Путкина му трябват ГЛАВОРЕЗИ КАТО ТЕБ. ШЕ ТИ ДАДЕ ОВЦА ,АКО ОЖИВЕЕШ.

Сокобан

Брей, колко народ иска да ритаме топка със свине-псетата. За да не се излагаме по Европата, тъй ле?

Жоро.

Към коментатора на Реал и Барса:Няма как отбор с 5 евро-райски титли/Барса/ да се изкарва еднакво велик като Реал- с 14 европейски титли. СКРИЙ СИ ЧЕРВЕНИЯ ЗАДНИК ЖАЛЪК!!!

Бай Мангау

Ти като си такъв истински мъж бегай в Андреевка да помагаш.Стига си тролил тук с глупости.Истински мъж ама виртуален

Жоро.

Дрисльо БЕЗ ИМЕ, истинските мъже не си крият имената за разлика от теб-ПЛЪХ МАЛОУМЕН. Живей си жалкия живот и остави по-умните на мира ПРОСТАКО .

Тъп Жоро

Какъв е този олигофрен Жоро? Какви руснаци са ти в главата бе изкуфял наркомензис?

Жоро.

Каква наглост,каква извратеност,пръкнала се в главата на комунист-милиардер.За него човешкия живот/но не него-вия/е на цената на една овца плюс един обяд на Червения площад при минус 30?.

Жоро.

Пирински и Мая и всички русофили,доволни ли сте че когато Вие си пиехте шампанското по празниците стотици украинци бяха убити от "великия руски войник",по заповед на едно озверяло човекоподобно,един душевно болен,един жалък кремълски плъх,Ваш идол.

Жоро.

Д-рю гавасов ,радвайте се че си отива една изключи-телно злощастна година за червените.Загубихте титлата по невероятно смешен начин. В Е-па още в първия кръг ви на-вървиха 6 красиви гола,въпреки многото "все национални" попълнения.

Жоро.

Защо бе "червени подлизурки"/до един/ от хоризонт в нови-ните съобщавате само за убитите палестинци и нито дума за избитите безпричинно израелци ? Така Ви е учила парти-ята на Пирински и Мая вероятно . Комунисти сте родени и такива ще умрете !

Жоро.

Педалите от Дарик е добре да знаят,че Левски са слаби по-ради безпаричие ,а затова най-виновен е Сираков а не Кос-то в .Защо същите играчи бяха най-добрия български отбор в Европа бе ТЪПУНГЕРИ ОТ ДАРИК ?

Жоро.

Д-ри ТЪПИ руснаци,не вярвайте на вашия тъп и озлобен "дребосък" , 90% от вашите ядрени ракети ще станат веднага НЕУПРАВЛЯЕМИ , СЪЩО като ракетата ,паднала КАТО КАМЪК на Луната преди месец .Ракетите са Ви като леките коли,телевизори и т.н.

Йордан

Защо постоянно липсват стрииимове за цели дни?

Жорж..

Попитайте Пирински дали е ЗАЧЕНАТ от руски войник , за да е готов да го бият заради паметника ?

Ужас

Къде са стриймовете за шампионска лига един стрийм няма.....

Пепи

Бабо Йорданке, ти си известна най-вече като СЕКС-ДЕСЕРТ , ПОДНАСЯН ОТ ПРАВЕШКОТО "ВЕЛИЧИЕ" НА ГОСТИТЕ МУ,като Кастро и т.н. Устата ти е ужастно подходяща.

Жоро.

Ще се разруши стадиона НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЕЛСКА ПАРТИЯ ,за да се построи стадион на КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЕЛСКА МАФИЯ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. Комунизма в Б-я изобщо НЕ СИ ОТИВА,и затуй сме на тоя хал.Смешни и ЖАЛКИ,каквито са управляващите вече 34 г.

Жоро.

На педала от Дарик ,който 18 пъти употреби думата РЕЗИЛ по повод загубата на Левски от отбор от първа лига.РЕЗИЛ беше когато цска инкасира 6 гола от неизвестен румънски отбор ,въпреки покупката на цял отбор "национални"играчи от целия свят.

Жоро

Незнам защо се хабите да правите прогнози за футболни мачове като нищо не разбирате от тази игра.

Жоро.

Кога всезнаещите педали от Дарик ще обяснят защо за един и същ труд софиянеца получава от три до десет пъти по-голяма заплата от "тъпия" провинциалист ?

Жоро.

Смятам най-виновен Бербо за случилото се на 16.11.Той от 3-4 г. приканва "баш малоумниците",които не знаят що е то засада,да си изявяват простотията по площадите срещу БФС след категоричната загуба на изборите.Той не разбира че футбола ни е В КОМА.

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Трябваше ли Меси да спечели наградата на ФИФА?

виж резултати

В КАДЪР

Вавринка на мач по футволей в Рио де Жанейро.