КПР надигра Ливърпул, но загуби (видео)


И. Ангелов

КПР надигра Ливърпул, но загуби (видео)

Ливърпул бе надигран от Куинс Парк Рейнджърс днес в среща от осмия кръг на Висшата лига на Англия, но все пак успя да победи след два автогола на домакините. При завършилият 3:2 мач днес обаче КПР започна с попадение в собствената си врата, след като само в първата част можеше да води доста убедително своя съперник, но двете нацелени греди и късмета помогнаха на мърсисайдци дори да поведат в резултата, за да се достигне и драматичния край на мача с 4 гола току преди последния сигнал.

Още в 9-ата минута Остин се оказа на позиция очи-в-очи с Миноле и трябваше да вкара, но след два удара той не успя да завърши атаката си. В 28-ата минута Лирой Фер се озова на изключителна позиция, стреля през Миноле, но топката излезе в аут след като нацели горната греда. Фер нацели и втора греда след удар с глава, когато надскочи вратаря при центриране. В края на полувремето Джерард бе близо до гол за гостите.

Втората част продължи с положение пред домакините, но Миноле спаси. В 61-ата минута Балотели пропусна да вкара при добавка след удар на Лалана, който го остави сам срещу вратата, а той стреля високо.

В 67-ата минута при ниско центриране от дясно, Ричард Дън вкара топката в мрежата си и Ливърпул поведе. В 87-ата минута Варгас изравни, когато при добра атака на домакините Остин свали топката на гол-линията и той нямаше как да сбърка.

В 90-ата минута Кутиньо отново даде аванс на Ливърпул след добра контраатака. В 92-ата обаче отново Варгас вкара, като се възползва от центрирането на Лирой Фер. Това обаче не бе всичко. При атака в 95-ата минута Стивън Коукър бе нацелен в наказателното си поле от Стърлинг и топката отново влезе в мрежата на КПР за загуба с 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
215