Ман Сити ще преодолее Реал Мадрид


И. Ангелов

Ман Сити ще преодолее Реал Мадрид

Манчестър Сити - Реал Мадрид 
Стадион: Етихад 
Дата: 17.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити по традиция показва най-силния си футбол в края на кампанията и последно за да загрее за този двубой в четвърт-финалите на Шампионска лига "гражданите" вкараха 5 гола на Лутън при положение, че Пеп Гуардиола даде и почивка на основни имена като Фоден, Родри, Силва, Уокър и Аке. Уикенда беше особено добър за Сити след като Ливърпул и Арсенал загубиха пред своя публика и оставиха Ман Сити на върха в Англия.

Реал Мадрид също направи крачка към титлата в локалната Ла Лига след 1:0 над Майорка през уикенда, където страхотен гол вкара Аурелиен Чуамени, наказан за този мач в ШЛ. Миналата седмица срещу Сити видяхме един от мачовете на сезона за 3:3, което означава, че всичко ще се реши на терена, на който Реал загуби последните 4 гостувания срещу Ман Сити.

В тези срещи Сити вкара по най-малко 2 гола във вратата на Реал и спечели, и предстои да видим дали това ще се повтори.

Новините в двата състава също са в полза на домакините. Гуардиола има почти цял здрав състав и само Джон Стоунс е поставен под въпрос. При Карло Анчелоти освен Чуамени с наказание, липсват Алаба и Куртоа с травми.

Така Реал Мадрид ще гостува на един от най-негостоприемните стадиони не в пълно здраве, но срещу съперник с най-доброто налице, и в страховита форма. Везните в случая изглеждат наклонени в полза на домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - Реал Мадрид 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Лунин
   
Рудигер
Начо
Карвахал
Менди
Валверде
Камавинга
Кроос
Белингам
Родриго
Винисиус
Холанд
Грилиш
Фоден
Брюйне
Силва
Родри
Гвардиол
Уокър
Диаш
Аканжи
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Реал Мадрид 2:1

  Сподели
381