Бент посъветва Стърлинг да смени клуба


Н. Гавазов

Бент посъветва Стърлинг да смени клуба

Бившият английски нападател Дарън Бент посъветва крилото Рахим Стърлинг да смени Челси с по-скромен клуб.

Като един от най-опитните и титулувани играчи в отбора на Маурисио Почетино, 29-годишният Стърлинг прави много неуспешен сезон.

Стърлинг отбеляза шест гола и направи четири асистенции този сезон във Висшата лига, което е под обичайните му резултати. Напоследък Рахим дори не винаги влиза в стартовия състав.

Говори се, че Челси има желание да се избави това лято от печелещия по 325 000 паунда на седмица Стърлинг, а Бент, който е надолу в таблицата на Висшата лига, може да предложи на Рахим само преминаване към Уулвс.

"Той може още да е там (Челси) за известно време, но все още мисля, че има няколко отбора във Висшата лига, които биха го взели.

Той няма да отиде в Арсенал или Ливърпул, където вече е бил. Той няма да отиде в Сити, където вече е бил. Не съм сигурен, че дори Вила ще го вземе. Мисля, че Уест Хем ще го вземе, аз бих взел но те вече имат Кудус и Боуен.

Така че гледам и си мисля, какво трябва да направи той до какво ниво трябва да стигне, за да може веднага да започне да се изразява?

Той все още може да има опцията да отиде при "вълците", за да започне, но не искам да не уважавам Уулвс – те имат добри играчи.

Не бих казал, че дните му като играч от голяма шестица са приключили, но не го виждам като играч в момента“, заяви Бент пред talkSPORT.

  Сподели
79