И Уест Хем препъна Ливърпул (видео)


И. Ангелов

И Уест Хем препъна Ливърпул (видео)

Уест Хем Юнайтед посрещна Ливърпул в срещата от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. Днес на "Лондон Стейдиъм" домакините поведоха след силно полувреме, но допуснаха обрат след отслабване във втората част. Михаил Антонио обаче впоследствие вкара за крайно 2:2 и остави противника на трето място, точка под Ман Сити и два изиграни мача повече, 2 точки под лидера Арсенал и изигран мач повече.

Първото полувреме домакините впечатлиха, но стигнаха до гол чак в 43-ата минута когато Кудус намери Боуен и ударът му с глава остави вратаря безпомощен за 1:0. Това бе 20-ти гол за сезона на английското крило.

След почивката Ливърпул тръгна силно и изравни в 48-ата минута когато Диаз игра добре по лявото крило и намери Робертсън в полето, той овладя и стреля бързо в близкия ъгъл за 1:1. В 65-ата минута след корнер на гостите топката достигна Гакпо, той стреля лошо в Огбона, топката се отклони към вратата и Соучек, отскочи и от него, и от вратаря Ареола и влезе в мрежата за 2:1.

В 77-ата минута обаче Боуен се прояви отново с отлично подаване и асистенция за гол с глава на Михаил Антонио и 2:2. До края гредата спаси домакините от ново изоставане в резултата и двата тима поделиха точките.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
424