Анонс на 35-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Висшата лига

Уулвс - Лутън 
Стадион: Молиню 
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Уулвс продължава да има проблеми и вече седем кръга не стига до победа, и в сряда вечер тимът отстъпи на Борнемут минимално. Тимът на Гари О'Нийл няма реална цел до края на кампанията, и заедно с липсващи ключови имена изглежда мотивацията липсва тотално. Нето, Доусън, Лемина и Белегард продължават да имат проблеми.

Лутън има надежди преди последните кръгове от сезона. "Шапкарите" са само на точка от безопасността и ще искат да прекратят срещу по-лек съперник поредицата от 8 на гости без победа. Проблемите и тук обаче са много - капитанът Локиър, Накамба, Браун, Потс, Бел, Адебайо, Огбене, Андерсен, Каборе и Бърке.

Лутън няма победа в 12 от последните си 13 срещи в лигата. Тимът обаче ще има пределна мотивация за разлика от съперника и може да вземе нещо.

Прогноза: Уулвс - Лутън 1:1

 

Фулъм - Кристъл Папас
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Фулъм отстъпи последно на Ливърпул с 3:1 и така вече има само 1 победа от последните си 5 срещи. Домакините загубиха и две поредни срещи пред своята публика, което ще искат да поправят, макар и срещу противник в подем, обратно на тях.

Кристъл Палас навлиза в срещата в поредица от 3 победи след последното 2:0 и над Нюкасъл. Тимът в момента показва изключителна форма и поредна победа тук ще изравни по точки Фулъм с 42 близо до средата на класирането. Нещата се поправиха след връщането на Езе и Олисе в атаката, но продължават да липсват Лерма, Холдинг, Франса, Дукуре, Гуехи и Джонстън.

При домакините само Вилиан е поставен под въпрос и представянето напоследък е озадачаващо. 

Палас има 3 победи поред в лигата и вкара по най-малко 2 гола в 3 поредни гостувания на Фулъм.

Прогноза: Фулъм - Кристъл Палас 1:2

 

Нюкасъл Юнайтед - Шефилд Юнайтед
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 17:00 ч.

Поредицата без победи на Нюкасъл достигна 4 срещи и беше прекратена последно от Кристъл Палас с 2:0. У дома тимът на Еди Хау ще е по-уверен и то срещу последния в класирането, но проблемите с контузени продължават. Аут са 10 човека - Тонали, Поуп, Трипиър, Таргет, Алмирон, Жоелинтон, Уилок, Ботман, Ласелъс, Майли.

При гостите с проблеми са още повече, 11 човека - Лоу, Дейвис, Башам, Еган, Балдок, Норингтън-Дейвис, Джебисон, МакАти, и под въпрос Брюстър, МакБърни и Робинсън.

Шефилд загуби и през седмицата въпреки че два пъти поведе на Манчестър Юнайтед и игра доста силно. "Остриетата" сега допуснаха вече 92 гола, рекорд в този формат на Висшата лига от 38 кръга.

Шефилд допусна по най-малко 2 гола в 8 поредни кръга. Без победа в 10 кръга тимът вероятно ще отстъпи.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Шефилд Юнайтед 3:1

 

Евертън - Брентфорд
Стадион: Гудисън Парк
Дата: 27.04.2024 г. 
Час: 19:30 ч.

Евертън постигна голяма победа за самочувствието с 2:0 в дербито с Ливърпул последно, като освен точките тимът вероятно и лиши кръвния си съперник от шансове за спечелване на титлата, което ще удовлетвори феновете. "Карамелите" вече спечелиха 3 от последните 4 кръга след преживян нов труден период.

Брентфорд няма загуба в 5 кръга и с двете си скорошни победи застана на 10 точки над опасността. Почти гарантирал спасението си математически, тимът ще играе с все по-малко напрежение. Учудващо е, че след завръщането на Мбеумо и Уиса в тима, Иван Тоуни започна да остава извън стартовите 11 за сметка на Мопе. Последният обаче сега има травма, и Тоуни е под въпрос.

Дасилва, Хенри, Мий и Хики са другите с проблеми при гостите. При домакините Али, Добин, Патерсън и Бето са аут, под въпрос са Коулман и Миколенко.

Брентфорд вкара по най-малко 2 гола в 3 поредни кръга. Очаква се отворена среща и добро представяне от двете страни.

Прогноза: Евертън - Брентфорд 2:2

 

Борнемут - Брайтън
Стадион: Виталити 
Дата: 28.04.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

След три срещи без победа Борнемут взе трите точки от Уулвс последно в сряда. "Черешките" нямат загуби насред последните си пет мача в лигата у дома, и тяхната публика ще е отново вдъхновение за по-добър резултат.

Брайтън, междувременно бе покосен от Манчестър Сити тежко в четвъртък. Роберто Де Зерби няма победа в последните пет в лигата. Той има проблеми с Милнър, Марч, Еступинан, Фъргюсън, Хинсъууд, Митома, Лампти и Гилмор.

При домакините също проблемите са доста, защото наказан е Керкез, а проблеми имат още Адамс, Мефам, Таверние, Фавър, Фредерикс и Синистера.

Брайтън спечели 3 поредни срещи с Борнемут във всички турнири, но в момента тимът не е в страховитата форма от силния си период. Тук се очаква обръщане на статистиката.

Прогноза: Борнемут - Брайтън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229