Резил в Надежда, разиграват публиката, а Локото губи от слабак


В. Мухарски

Изненадите в родния футбол нямат спиране. След като вчера Септември Симитли елиминира ЦСКА от турнира за Купата на страната, днес в мач от 19-ия кръг на "А" група Локомотив София загуби у дома от борещия се за оцеляване отбор на Видима-Раковски с 1:0.

Мачът ще бъде запомнен не толкова с играта на терена, а с куп комични ситуации преди срещата. Първоначално бе обявено с табела пред централния сектор А на стадиона в квартал "Надежда", че мачът ще се играе пред празни трибуни, тъй като стадионът няма лиценз. Малко преди началото на двубоя все пак стана ясно, че е пристигнало писмо, с което министерството на спорта уведомява отборът-домакин, че имат право да играят пред публика.

В крайна сметка срещата започна, но с 10 минути закъснение, поради организационен проблем. Попадението за гостите от Севлиево вкара Димитър Наков в 81-ата минута, като преди това играчите на Видима пропуснаха още няколко положения.

След тази загуба Локо София е на три точки от зоната на изпадащите, а в следващия кръг им предстои гостуване на друг тим в криза - ЦСКА.

Снимка: БГНЕС

147