Стоичков: Не ме интересува загубата, доволен съм


В. Мухарски

Старши-треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че е доволен от представянето на отбора, въпреки загубата с 0:1 от румънския Клуж в контролна среща.

„Много съм доволен от това, което момчетата тренират, от това, което изисквам. Няма значение, че това е първа загуба при мен“, заяви Христо Стоичков пред официалния сайт на клуба.

„Най-малко ме притеснява резултатът. Нещата, които тренираме са почти на финала, футболистите показват това, което аз искам. Точки не дават в тези контроли. Мен ме интересува всеки да даде максималното от себе си. Това е което ние, треньорите, изискваме. Интересува ме момчета да разберат, че не е толкова трудно да играеш футбол с едно или две докосвания. Лека по-лека вече ще подготвяме състава за първия официален мач“, каза още Камата.

„Много съм доволен от Никасио. Доволен съм и от Ваюши. Двамата показват това, което трябва, и за това част от отбора. Но има още работа да се върши. Не сме се отказали от нови, но на 99 процента това е окончателната селекция на Литекс“, завърши Ицо Стоичков.

151