Черноморец изпревари ЦСКА за подписа на бивш играч на Локо София


В. Мухарски

Черноморец официално сложи началото на зимната селекция. Това стана факт, чрез привличането на нападателя Преслав Йорданов, който вече официално е футболист на черноморци, информира официалния сайт на клуба. Младият таран подписа днес договор с „акулите” за 2 години. Той е първото ново попълнение от зимната селекция на бургаския клуб.

Както е известно към бившият играч на Локомотив София имаше интерес и от страна на ЦСКА, но въпреки това до сделка с "армейците" не се стигна.

Йорданов е роден на 21 юли 1989 година в Плевен. В професионалната си кариера е играл заотборите на Спартак Плевен, Локомотив Мездра, Беласица Петрич и Локомотив София. Има и два записани мача с юношеския национален отбор, като в тях е отбелязал две попадения.

Новото попълнение на бургазлии ще се присъедини към своите съотборници на 5-ти януари, когато стартира зимната подготовка на „акулите”. До тогава той ще спазва индивидуална програма за поддържане на спортната форма, каквато беше дадена на всички футболисти на Черноморец, преди тяхното разпускане.

Снимка: Официален сайт на Черноморец

112