Милан ще се поправи в Парма


И. Ангелов

Парма - Милан
Стадион: Енио Тардини
Дата: 10.04.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Парма гостуваше в Беневенто в последния кръг и успя с добро атакуващо представяне да стигне до 2:2 във втората част. Така тимът е на 4 точки от достигане на безопасност и надеждата за спасение остава в момента. Вероятно е Милан да се окаже голяма лъжица за устата на домакините, но пък гостите имат само 2 победи в последните 5 кръга.

Милан отново стъпи накриво в последния кръг с равенство у дома срещу Сампдория. Така първото място и Интер са вече на 11 точки напред, а гостите трябва по-скоро да се притесняват за преследвачите си Ювентус, Аталанта и Наполи, които са съответно на 1, 2 и 4 точки назад в таблицата на Серия А.

Откъм състави, здравето при домакините е на много ниско ниво. Тимът е принуден да разчита на нетипични играчи на различни позиции поради много контузени - Карамо, Брунета, Киприен, Инглезе, Якопони, Зиркзе и Михаила.

Само Давиде Калабриа има проблеми за Милан, който трябва да се справи с най-добрите си играчи на линия срещу предпоследния. Милан вкара поне по 2 гола в 19 от последните си 20 гостувания в Серия А. Парма допусна поне по 2 във вратата си в 10 от последните 11. 

Прогноза: Парма - Милан 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Милан (Сте)
 
Донарума
   
Кяер
Томори
Далот
Хернандез
Бенасер
Кеси
Салемакерс
Чалханоглу
Ребич
Ибрахимович
Пеле
Ман
Жервиньо
Куртич
Хернани
Куцка
Педзела
Конти
Галиоло
Бани
   
Сепе
 
Парма (Роберто Д)

Прогноза: Парма - Милан 0:2

297