Челси ще надвие Лийдс


И. Ангелов

Челси ще надвие Лийдс

Челси - Лийдс Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 05.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

През седмицата Челси използва в Шампионска лига втория си отбор и въпреки това спечели над Севиля с 4 гола. По този начин Франк Лампард доказа, че има дълбочината да се бори на няколко фронта, а освен това здравето в отбора в момента е перфектно.

Марсело Биелса и Лийдс показват точно това, с което заявиха идването си във Висшата лига и гостите опитват да се надиграват независимо от съперника насреща. В състава има някои въпросителни, но основните имена са налице.

Лампард може да разчита на целия си отбор за срещата. Предполага се, че Оливие Жиру ще играе в тази среща, след като реализира всички голове в последната победа, като вкара с ляв крак, с десен крак, с глава, и накрая от дузпа.

При гостите Джак Харисън получи ритник и смяна в срещата с Евертън, като той е поставен под въпрос заедно с Пабло Ернандес и Джейми Шакълтън. Адам Форшоу и Гаетано Берарди липсват със сигурност, а Кевин Филипс се възстанови и е на линия.

Челси запази 5 сухи мрежи в последните 7 кръга в лигата. В последните 3 мача у дома срещу Лийдс, Челси спечели. "Сините" нямат загуба в 8 кръга. 

Прогноза: Челси - Лийдс Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лийдс (Марсело Биелса)
 
Мелие
   
Кох
Купър
Ейлинг
Алиоски
Клих
Филипс
Рафиня
Родриго
Далас
Бамфорд
Вернер
Жиру
Зиеч
Маунт
Канте
Ковачич
Чилуел
Джеймс
Силва
Зума
   
Менди
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Лийдс 2:1

  Сподели
432