ЦСКА взе поредния син скалп (видео)


П. Пенков

ЦСКА постигна нова победа над вечния съперник Левски, след като днес съставът на Стойчо Младенов регистира класически успех с 3:0 на заснежения стадион "Васил Левски". Първото попадение за "армейците" дойде в 22-та минута и беше дело на Тони Силва. В мелето в наказателното поле Илиев изби удар на Буш, но топката попадна в Силва за добавката. Малко преди края на първата част Серджиу Буш удвои преднината за ЦСКА, който се възползва от добър пас на Василев и нови лоши действия на отбраната на Левски. През второто полувреме съставът на Георги Иванов владееше повече топката, но въпреки това в 85-та минута те допусна грешка, от която се възползва Борис Галчев, оформяйки крайното 3:0 в полза на "червените". 

В последните минути на срещата, феновете на Левски се опитаха да навлязат на терена, но бяха спряни от служители на полицията. 

След постигната победа днес и спечелените три точки, ЦСКА остава лидер във временното подреждане с 10 точки преднина пред втория Лудогорец, докато Левски остава шести с актив от 21 спечелени точки.  

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



220