Резервите на Солскяер ще добият ЛАСК


И. Ангелов

Резервите на Солскяер ще добият ЛАСК

Манчестър Юнайтед - ЛАСК
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 05.08.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед може да изпадне от осминафиналите на Лига Европа само по чудо, след като в първата среща с ЛАСК тимът спечели с 5:0 без да използва най-силните си играчи, като сега тимът посреща този съперник в много по-добра форма.

ЛАСК ще гостува на "Олд Трафорд" без публика, но въпреки това срещата ще е историческа за тима. Не се очаква по никакъв начин гостите от Австрия да затруднят именития съперник, като те ще играят за честта си.

Откъм състави, предполага се, че Оле Гунар Солскяер ще продължи почивката на големите си имена. Контузени за тима са Фил Джоунс, Люк Шоу и Аксел Туанзебе. Младият централен бранител от академията на клуба Теден Менги бе включен в заявката на отбора и може да дебютира.

При гостите последната среща между отборите през февруари поради наказание пропуснаха централните защитници Петър Филипович и Филип Вийзингер, които се очаква да стартират сега. Контузени са Маркъс Востри, Томас Гоигингер и Марвин Потсман. Това е първата официална среща на отбора от повече от месец, като се очаква и формата да не е на най-високо ниво.

Манчестър Юнайтед запази 8 сухи мрежи в последните 10 срещи в Лига Европа. Тимът няма загуба в 19 от последните си 20 мача в състезанието, като такава не се очаква тук.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - ЛАСК 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ЛАСК (Валериен Исмаел)
 
Шлагер
   
Вийзингер
Тройнер
Филипович
Рантфл
Холанд
Михорл
Ренър
Фрийзер
Рагуц
Балиц
Игало
Чонг
Лингард
Джеймс
Фред
МакТоминей
Уилямс
Далот
Магуайър
Баили
   
Ромеро
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - ЛАСК 3:0

  Сподели
278