ЦСКА – София загуби защитник до края на сезона


Н. Гавазов

ЦСКА – София загуби защитник до края на сезона

Защитникът на ЦСКА - София Брадли де Нойер продължава да тренира индивидуално и почти сигурно ще пропусне всички мачове до края на сезона, твърди "Тема Спорт". Така на практика той няма да запише нито един двубой през кампанията.

Нидерландецът за последно бе на терена при домакинството на Черно море на 15 май 2023 година, което се проведе в Пазарджик и бе спечелено с 2:0. Тогава той се появи в игра в началото на второто полувреме, след като замени Иван Турицов. Само 8 минути по-късно обаче Брадли трябваше да излезе от терена, защото получи много тежка контузия на коляното. След нея крайният бранител се подложи на хирургическа интервенция. Възстановяването му не протече така, както се надяваха "червените".

26-годишният Де Нойер бе привлечен през миналото лято, като преди това бе играл за румънския Фарул (Констанца). В първия си сезон за тима той записа 21 шампионатни мача, в които вкара два гола. Бе на терена и в две срещи за Купата и в четири от Лигата на конференциите. В отсъствието на Де Нойер най-често вляво на отбраната на ЦСКА - София играе французинът Тибо Вион.

  Сподели
74