Балъков: Какво мога да загубя от решението ми да поема Локо София?


FUTBOL-TV

Балъков: Какво мога да загубя от решението ми да поема Локо София?

Старши треньорът на Локомотив София - Красимир Балъков говори пред журналистите в първата си пресконференция начело на "железничарите". Тя се проведе в конферентната залата на ст. "Локомотив" от 13:00 ч.

"Една треньорска смяна винаги дава ефект. Футболистите са концентрирани, слушат и изпълняват. Въпросът е колко бързо ще попият това, което искаме да дадем като начин и стил на игра. Трябва играчите да са по-силни ментално", започна Красимир Балъков.

"Не съм от треньорите, които обичат да гледат и коментират ситуацията назад. За мен е по-добре да гледам напред. Какво мога да загубя от решението ми да поема клуба? Отборът е в поредица от загуби. Освен да се опитаме да променим нещата, друго не може да се случи. Имам доста богат опит в подобни ситуации. Ако шампионатът се играе коректно, няма да имаме проблем да останем вefbet Лига", продължи той.

"Сега гостуваме два мача и трябва да се подготвим за тях. Не мисля, че трябва да има разлика как играем при гостувания и домакинства. Ще се опитаме с треньорския щаб да покажем на футболистите какво трябва да правят на терена", добави още той.

"Любовта ми към футбола и приятелството ми със собственика ме накараха да поема Локомотив и да се опитам да спася тима. Надявам се на подкрепа от феновете. Важно е всеки един фен да подкрепя и стиска палци за Локомотив", завърши новият старши треньор на Локомотив София.

  Сподели
101