Клоп: Брайтън стана по – добър при Де Дзерби


Н. Гавазов

Клоп: Брайтън стана по – добър при Де Дзерби

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за предстоящия мач с Брайтън и Роберто Де Дзерби, когото медиите свързват с поста наставник на "червените".

"Ще атакуваме трите точки, това е ясно. Знаем обаче колко корав съперник е Брайтън. Роберто върши фантастична работа там и всеки наш мач срещу тях изглежда коренно различен от предния.

Ние бяхме неговите първи съперници и не знаехме какво да очакваме. Впечатляващо е колко бързо той накара отбора да приеме неговите виждания. Те стават само по-добри.

Ще бъде много важно кой ще владее топката повече. Трябва да правим това повече, отколкото в последните ни мачове срещу тях. Те обичат да пресират и ще опитат да разбият ритъма ни, но се надявам и ние да го направим срещу тях.

Аз лично не съм способен да науча отбор да играе така, както го прави Роберто. Не е точно в моя стил, но е забавно да се гледа. Изисква се много от футболистите и смятам, че с добър ден те могат да бият всеки. Добрата новина е, че ние можем да направим абсолютно същото", заяви Клоп.

  Сподели
98