Фиорентина: Името на новия нападател започва с буквата Б


Н. Гавазов

Фиорентина: Името на новия нападател започва с буквата Б

Фиорентина впечатли на старта си в Серия А, побеждавайки с 2:1 участника в Шампионска лига Удинезе, но изглежда, че „виолетовите", които привлякоха много нови имена, включително и треньора Винченцо Монтела няма да спрат дотук и ще продължат с подсилването си. Президентът на Фиорентина Андреа Де Вале бе на трибуните, а след мача призна, че до края на трансферния прозорец да закупи още един нападател.

„Неговото име започва с буквата „Б"...". зави кратко футболния бос.

Според последните информации от Апенините става дума за българина Димитър Бербатов, който е силно свързван с „виолетовите". Манчестър Юнайтед е готов да се раздели с нападателя само за 3 милиона паунда след като въпреки качествата си Бербо изпадна в йерархията на „Олд Трафорд" и се намира след Рууни, Чичарито и Уелбек, а с идването на Ван Перси шансовете на Митко да намира място в състава на Сър Алекс намаляха още повече.

Снощната новина с контузията на Уей Рууни обаче може да попречи на трансфера смятат пък специалисти от Острова. Както е известно, английският национал получи травма в двубоя от втория кръг на Висшата лига на Англия срещу Фулъм и според думите на Сър Алекс Рууни ще се намира извън строя за около месец.

Другата алтернатива също идва от Висшата лига, тъй като датския нападател Бендтнер също не влиза в плановете на Арсенал. А третият вариант е Бориело, който е замразен след идването на Зденек Земан в Рома.

 

  Сподели
149