Кейн: Тези загуби заболяха


И. Ангелов

Нападателят на Англия Хари Кейн призова съотборниците си от националния отбор да преживеят новото отпадане на полуфинали на национално състезание, след като тимът загуби от Холандия и се оказа в битка за третото място на Лига на Нациите. Кейн преживя и друго поражение този сезон на финала на Шампионска лига срещу Ливърпул с клубния Тотнъм.

"Боли, боли доста. Разбира се, тази седмица можеше да е много по-различна, и като професионален атлет точно за това мечтаеш. Мечтаеш да вдигаш трофеи и да печелиш мачове, така че ще е болезнено лято. Това е нещо, което не можеш да премахнеш от съзнанието си.

"Но аз мисля, че това е и важен опит, не само за мен, но за всички момчета, защото имахме тежки години и трябва да очистим съзнанията и телата си. Разбира се, всичко идва прекалено бързо. Преди да се усетим ще започне Висшата лига и отново ще говорим. 

"Но това боли. Няма какво да кажа повече. Искаме да победим, момчетата в национала и тези в Тотнъм. Не беше нашата седмица. Всичко, което можеш да направиш, е да се поучиш от това."

449