Фенербахче няма да се даде на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Фенербахче - Манчестър Юнайтед
Стадион: Шюкрю Сарачоолу
Дата: 24.10.2024 г.
Час: 22:00 ч.

Фенербахче приема Манчестър Юнайтед в двубой от трети кръг на груповата фаза на Лига Европа. И двата отбора ще търсят победа, като Фенербахче вече има четири точки от първите два мача, а Манчестър Юнайтед е с две равенства до момента.

Турският тим показа стабилна форма, като се наложи над Унион Сен Жилоаз и завърши наравно срещу Твенте. Манчестър Юнайтед пък няма победа в Лига Европа, но ще се стреми да промени това, след като през уикенда надви Брентфорд в мач от Висшата лига. Юнайтед се провали срещу Твенте и Порто до тук в кампанията си в Европа.

Откъм състави, домакините ще бъдат без тримата контузени Юкшек, Егрибаят и Осаи-Самюел. Манчестър Юнайтед ще бъде без наказания Бруно Фернандеш, докато домакините също имат кадрови проблеми с Мейну, Йоро и Магуайър. Под въпрос са още Шоу, Маунт, Маласия и Касемиро.

Любопитно е, че сме видели над 2.5 гола в последните 4 срещи между Манчестър Юнайтед и Фенербахче. През уикенда Юнайтед постигна първата си победа от пет срещи, и показа, че има как да играе добре, но предстои да видим дали Тен Хаг ще може да вдъхнови своите за постоянство.

Прогноза: Фенербахче 2-2 Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
96