Порто и Ман Юнайтед няма да се победят


И. Ангелов

Порто - Манчестър Юнайтед
Стадион: Ещадио до Драгао 
Дата: 03.10.2024 г. 
Час: 22:00 ч. 

И двата отбора в тази двойка от втория кръг на Лига Европа не успяха да спечелят първия си мач. Порто отстъпи на Бодо/Глимт, което не беше очаквано, както и Манчестър Юнайтед да направи равенство с Твенте у дома 1:1.

Срещата ще е любопитна защото тези отбори не са се срещали от април, 2009 г. когато Кристиано Роналдо реши мача. Сега обаче нещата стоят много различно, турнирът е едно ниво надолу по качество, а и може би трябва да кажем това и за качеството на играта от двете страни.

Двата отбора имат и здравословни проблеми в момента, като при Порто аут са Сануси, Маркано и Наваро. При Юнайтед още лекуват травми Йоро, Маласия и Шоу, а под въпрос са още Маунт, Мейну и Магуайър.

Въпреки че Тен Хаг показа най-доброто, което има на разположение в последните два мача, играта на Юнайтед се влошава и напрежението над мениджъра расте. Клубът вече се свързва с нови имена, и се очаква в близко бъдеще някой от противниците да детронира Тен Хаг от пропадащия гигант. Това може да бъде португалският съперник пред своята публика, особено ако се разчита на титулярната постройка, но очакванията са по-скоро и двата тима да не покажат достатъчно.

Прогноза: Порто - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Лихт
Мартинез
Мазрауи
Далот
Ериксен
Угарте
Амад
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Галено
Омородион
Жайме
Гонзалез
Гружич
Еустакио
Моура
Марио
Перез
Педро
   
Коща
 
Порто (Витор Бруно)

Прогноза: Порто - Манчестър Юнайтед 1:1

45