Пробвайте знак Х за Виктория Пилзен - Лудогорец


F.

Виктория Пилзен - Лудогорец
Стадион: "Досан Арена", Пилзен
Дата: 03.10.2024 г.
Час: 22:00


Лудогорец гостува на Виктория Пилзен във втори мач и за двата тима от основната фаза на турнира Лига Европа. Разградчани стартираха разочаровахо, инкасирайки загуба на свой терен срещу друг чешки тим - Славия Прага (0:2). Последва треньорска рокада и нови надежди на клубните босове за по-солидно представяне в евротурнирите. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

Лудогорец е аутсайдер в мача според повечето букмейкъри, но трябва да се има предвид, че Виктория Пилзен не познава вкуса на победата от средата на миналия месец, когато се наложи трудно над Сигма Оломоуц с 2:1. Последва неприятна загуба от Славия Прага (0:3), последвала от две ремита с Айнтрахт в Лига Европа (3:3) и Млада Болеслав (1:1) за шампионат.

В родния шампионат пък Лудогорец е повече от убедителен, макар повечето им съперници да имат сериозни претенции към съдийските наряди. За последно българският хегемон получи голям подарък - гостува символично в Рзград на Ботев Враца, последвало от очаквана победа. По непотвърдена информация шефовете на Лудогорец отказали размяна на домакинства с колегите им от Враца и така - следващият мач срещу Ботев отново ще се играе в Разград.

Двубоят В Разград бе официален дебют за новия наставник на Лудогорец - Игор Йовичевич, който бе назначен едва два дни преди срещата с врачани. Очакванията са, че Йовичевич няма да прави коренни промени в състава, като единствено ще се сменят тактическите указания. Така не е изключено Лудогорец да излезе без почти никакви промени в сравнение с двубоя срещу Славия Прага.

Двата тима имат стара среща, през 2016 година, когато Лудогорец елиминира противника след 2:0 и 2:2, като това бе с цената на класиране в групите на Шампионската лига. Виктория Пилзен пази лоши спомени и от визитата си на ЦСКА в София. И тогава тимът от Пилзен не изпълни целта си, а "армейците", водени от Стойчо Младенов се класираха в групите на Лига на конференциите. Първият мач Виктория спечели с 2:0, но на реванша ЦСКА прави обрата - победа с 3:0 пред великолепна атмосфера, създадена от феновете на "червените", което е използвано за оправдание от медиите в Чехия.

 

ПРОГНОЗА: ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН - ЦСКА 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
36