Радуканов: Зику ще се докаже пред местната общност


В. Мухарски

Главният мениджър на ЦСКА Милен Радуканов коментира изтегления днес жребий за плейофния кръг на Лига Европа, който противопостави българските "армейци" срещу румънските "армейци" - Стяуа. Наставникът на "червените" добави, че Росен Кирилов ще разузнава съперника в следващите няколко дни.
 
"Жребият ще е поносим, само ако влезем в групите на Лига Европа. Всичките съперници, които можеха да се паднат са сериозни. Информацията ми за Стяуа е от обща култура. Това е най-титулуваният отбор в Румъния", смята наставникът на ЦСКА.
 
"Започваме да правим разузнаване. Росен Кирилов вече се занимава с програмата на Стяуа, за да видим къде ще играят. Зимата Вальо Илиев предпочете да играе в Стяуа и сега ще се изправим срещу него. Такъв е животът. Със сигурност ще следим всичко, което става с нашия съперник", добави Радуканов.

"Смятам, че Зику има много добра информация за тях. Убеден съм, че той ще е достатъчно амбициран да се докаже пред местната общественост, че не случайно е избрал да играе за ЦСКА. Амбицията да играем в Лига Европа я има в целия отбор. Друг е въпросът каква е реалността. Ще видим в неделя дали сме готови за началото на първенството", добави още Милен Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

117