Гринууд чака второ дете


И. Ангелов

Съобщава се, че бившият нападател на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд става баща отново, като се твърди, че партньорката му Хариет Робсън е бременна. Според The ​​Sun, асът на Марсилия - който смени Юнайтед за отбора от Лига 1 това лято с петгодишен договор - очаква второ дете през новата година, около 18 месеца след раждането на дъщеря им Съмър в средата на 2023 г.

Грийнууд се стреми да възстанови футболната си кариера, откакто беше арестуван и след това обвинен в опит за изнасилване, нападение и контролиращо и принудително поведение през 2022 г. Тези обвинения в крайна сметка бяха оттеглени в началото на 2023 г. и след като прекара миналия сезон под наем в Хетафе, 23- годишният приключи дългогодишния си престой в Юнайтед и се насочи към Марсилия. Всъщност той изглежда се е установил във Франция с новината, че отново става баща.

След преминаването на Гринууд в отбора на Роберто Де Зерби за около 30 милиона евро (25 милиона паунда/34 милиона долара), той отбеляза пет гола в седем мача от Лига 1. Въпреки това, той не намери мрежата в последните си четири мача за клуба - който е трети в таблицата.

Грийнууд ще се надява да преоткрие своето голово докосване, когато Марсилия гостува на предпоследния Монпелие в неделя вечерта. Те завършват месеца срещу защитаващия се шампион в Лига 1 Пари Сен Жермен на 27 октомври.

37