Еди Рея: Лацио не заслужаваше да загуби


Н. Гавазов

Старши-треньорът на Лацио Еди Рея заяви, че воденият от него отбор е заслужавал трите точки в снощния мач с Интер. Както е известно, столичани поведоха в резултата с гол на Роки в 30-та минута, но „нерадзурите" стигнаха до пълен обрат и благодарение на попаденията на Милито и Пацини победиха с 2:1.

„В защита бяхме много добре органзиирани, но позволихме на Милито да изравни преди почивката. Трябваше да бъдем повече концентрирани. Като цяло се представихме прилично. Допуснахме някои грешки, от които пък Интер, като всеки голям отбор, се възползва възможно най-добре", заяви Рея за Sky Itallia.

"Създадохме много повече положения от Интер и не смятам, че дори равният резултат щеше да бъде справедлив. Те имаха само два изстрела към вратата", каза още наставника на Лацио.

Също така Рея смята, че победният гол на домакините не е трябвало да бъде признат, защото Пацини се е намирал в положение на засада.

„При друга ситуация, Лусио първо дръпна Мирослав Клозе, после пък игра с ръка. Искам да знам, дали реферите щяха дадат нарушение срещу Клозе, ако фланелката му беше скъсана. Това са два важни момента в мача", каза още старши-треньора на Лацио.

 

134