Вратар на Интер ще играе на Острова?


Н. Гавазов

Емилиано Вивиано ще обсъди възможността да напусне Интер през януари, воден от усилията си да участва на Евро 2012 с националния отбор на Италия. Както е известно, вратарят се присъедини към „нерадзурите" от Болоня през лятото, но той получи контузия на сухожилията по време на предсезонната подготовка на отбора, и травмата го остави извън терените.

Италианският национал обаче е близо до своето завръщане в строя и намерението да има постоянна игрова практика, което ще му помогне на завръщането в „Скуадра Адзура".

„През първите няколко дни на януари ще се срещнем с ръководителите на Интер и ще обсъдим евентуалните възможности за отдаването под наем на момчето. Той е готов да играе и иска да си върне мястото в националния отбор на Италия за Евро 2012", заяви агент Вигорели за Sky Italia.

Според последните спекулации в медиите, Вивиано може да премине в Палермо, но неговият представител категорично опроверга тези слухове.

„Не мисля, че Палермо е опция, защото те си имат двама вратари. Подобен ход е безполезен както за клубовете, така и за Емилиано. Ако трябва да съм честен с вас, по-вероятно е да отиде в Англия", допълва агентът на Вивиано.

 

99