Наполи ще удари Ювентус


И. Ангелов

Наполи - Ювентус
Стадион: Диего Армандо Марадона
Дата: 11.09.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи стартира перфектно сезона в Италия, но последно се поизмъчи срещу Дженоа когато трябваше да изчака самия край за успеха си. Тази среща пък идва след разочарование с 5:1 от Беневенто в приятелска среща преди дни, която бе без значение и там не бяха използвани важни имена.

Междувременно в Ювентус продължиха проблемите. В този мач те ще имат ключови липсващи играчи, а до тук сезонът е разочароващ след като в Серия А на откриването тимът постигна само 2:2 на гости на Удинезе, след което загуби с 1:0 от Емполи.

При Наполи ще видим дебют за Андре Замбо Ангуиса в средата на терена. Виктор Осимхен ще се върне след наказание. Контузии ще пречат на доста имена да се появят - Лоботка, Мерет, Жиелински, Деме, Гулам и Мертенс.

Федерико Киеза е с наказание при гостите, но с травми липсват още Артур, Рамзи, Жорже.

Наполи няма загуба в последните си 12 домакински срещи в Серия А. В 5 от последните 6 изиграни кръга тимът вкара поне по 2 гола на противниците си. Ювентус няма загуба в 5 срещи като гост в елита, но нещата за тима се влошиха след летния трансферен прозорец и в момента балансът липсва.

Прогноза: Наполи - Ювентус 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Бонучи
Киелини
Шилио
Пелегрини
Локатели
Рабио
МакКени
Бернардески
Мората
Кулушевски
Инсине
Осимхен
Политано
Елмас
Ангиса
Руиз
Руи
Лоренцо
Кулибали
Манолас
   
Оспина
 
Наполи (Лучано Спалети)

Прогноза: Наполи - Ювентус 2:1

500