Погба се върна и отстрани Милан (видео)


И. Ангелов

Милан прие Манчестър Юнайтед за втората среща от осминафиналите на Лига Европа между двата тима. След като на "Олд Трафорд" преди седмица двата отбора се разделиха при 1:1, днес гостите от Англия спечелиха с 1:0 на "Сан Сиро" благодарение на попадение от резервата Пол Погба, за да намерят място на четвърт-финалната фаза.

До почивката Милан надиграваше съперника след като превзе средата и Юнайтед не атакуваше вратата на Донарума по никакъв начин. Дийн Хендерсън имаше много работа и спаси вратата си от Кеси, Салемакерс и Крунич.

Така на почивката Оле Гунар Солскяер представи Пол Погба, който се завърна от контузия и зае мястото на Рашфорд. Още с първата атака с участие на французина той се оказа на стрелкова позиция в полето и матира Донарума за 1:0 в 48-ата минута.

Впоследствие французинът помогна Юнайтед да овладее числено средата на терена и да атакува повече от противника във второто полувреме. За Милан в 67-ата минута се появи Златан Ибрахимович, и той имаше своите възможности, но резултатът не се промени повече.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



266