Индзаги: Дано Милинкович-Савич остане


И. Ангелов

Старши-треньорът на Лацио Симоне Индзаги сподели надеждите си целта на Манчестър Юнайтед Сергей Милинкович-Савич да остане в клуба, въпреки че ще трябва да обмисли всяка пристигнала оферта. Сръбският национал се свързва с Юнайтед от миналото лято, но Индзаги смята, че клубът трябва да приеме оферта около цената на играча, която е определена на 90 милиона лири.

"Моите мисли са, че бих искал Милинкович-Савич да остане. Но аз също така вярвам, че клубът трябва да обмисли офертите, когато те пристигнат, и трябва да направи решение. Милинкович е на 24 години вече, не е хлапе. Аз мога да му дам съвет, защото той е с нас и не е пропускал тренировка, но не зная какво ще се случи.

"Надявам се да остане. Ние знаем, че ако той ще напуска, ще имаме тежка задача да го заместим. Дано остане, той изигра страхотна подготовка, но пазарът е отворен и ние сме готови за всяка ситуация. Ако напусне, то ние ще трябва да намерим физически играч в средата. Покупките се избират и правят с клуба, и ние обсъждахме това спокойно.

"Ако важна оферта пристигне, то клубът трябва да я разгледа."

536