Осасуна задържа 10 от Реал Мадрид (видео)


И. Ангелов

Ориол Риера вкара на два пъти, за да принуди Реал Мадрид да търси поне равен в среща от поредния кръг на испанската Ла Лига днес. Иско преди почивката и Пепе късно в мача успяха да върнат попадения за 2:2 и така Реал е на 2 точки от лидерите Атлетико и Барселона, които сега са с мач по-малко.

Още в 16-ата минута след два пропуска от Роналдо преди това, Марк Бертран намери Риера за шестото му попадение за кампанията. В 39-ата минута домакините изпаднаха в екстаз, когато Диего Лопес спаси ударът с глава на Дамиа, само за да види как Риера отново се оказа най-бърз и вкара нов гол.

В 41-ата минута Роналдо се размина с малко при един фалцов удар от далеч. В 44-ата Серхио Рамос напусна играта за втория си жълт картон и така направи положението тежко за гостите. Само след минута обаче Иско върна гол, когато получи пас от Роналдо и стреля ниско от извън наказателното поле.

Във втората част и двата тима пропуснаха няколко възможности за гол, а в 79-ата минута Фабио Силва бе изгонен за домакините, след остро влизане и втори жълт картон. Отново след минута Иско центрира за изравнителен гол на Пепе. В самия край Ди Мария пропусна добър шанс за победа и това бе всичко.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



104