Мбапе за първия ден в Реал: Спал съм 1 час


И. Ангелов

Преминалият в Реал Мадрид Килиан Мбапе разкри, че той има лична фитнес програма от Антонио Пинтус.
Мбапе беше представен пред 85 000 фенове на Реал Мадрид по време на вчерашната церемония по представяне. Бившият нападател на ПСЖ сега си взема кратка почивка след Евро 2024, но увери феновете, че фитнес наставникът Пинтус е организирал персонализирана програма, по която да работи.

Мбапе каза: "Разговаряхме тази сутрин с Пинтус и хората около мен, за да подготвим подходяща програма, защото сезонът беше много дълъг. Участвахме в седем състезания.

"Следващият също ще бъде дълъг и ще ни трябва специална подготовка, за да го издържим. Искам да се подготвя по най-добрия начин да печеля трофеи тук.“

Напасвайки се с останалите нападатели Винисиус и Родриго, той каза: "Вини е уникален играч, толкова съм щастлив да играя с него. И с Родриго, и с останалата част от отбора. Не мисля, че ще имам проблеми да играя с Вини.

"Последните му сезони бяха перфектни. Сега пристигнах и трябва да се адаптирам към отбора, за да помогна на Винисиус, Родриго и всички играчи да спечелят.“

Като цяло за деня Мбапе се засмя: "Спах само около 1,5 часа и се събудих с нерви, искайки да се насладя на всеки момент днес. Исках да съм добре информиран за всичко, защото знам, че това ще остане с мен до края на живота ми. Това е повече, отколкото някога съм очаквал. Това е наистина специален ден.

"Значи толкова много да съм тук, невероятно е да видя този стадион пълен с мадридисти. Нямам думи да обясня как се чувствам в сърцето си. Нямах търпение да споделя това със семейството и децата в моята фондация.

"Исках да имат шанса да го изпитат с мен. Знам какво означава да имаш мечта и исках да споделя това с моите хора, с мадридистите, с децата и всеки друг, който има мечта."

49