Чехия няма да прескочи Турция


И. Ангелов

Чехия - Турция 
Стадион: Фолкспаркщадион, Хамбург 
Дата: 26.06.2024 г. 
Час: 22:00 ч.

Чехия все още има шанс да попадне във фазата на директните елиминации на Евро 2024, но за тази цел ще се наложи да победи Турция в този последен мач за груповата фаза. Статистиката обаче е тежко срещу чехите, които имат 3 поредни загуби от този съперник.

Турция стартира много силно състезанието срещу Грузия и с началната победа изглежда сякаш ще се класира напред, макар и в последващия мач с Португалия да се видя голямата разлика в класите. В момента ще има и малък проблем в състава на символичния гост, след като Бардакчъ е с наказание и вероятно ще бъде заменен от Мерих Демирал.

Арда Гюлер се очаква да се върне сред титулярите след като бе резерва последно в загубата с Португалия. Младокът вкара един от головете на турнира до тук.

При Чехия голям проблем може да се окаже потенциалната липса на Патрик Шик в атака, след като той напусна принудително последния мач и ще бъде под въпрос до началото на мача.

Както се видя, подкрепата от локалната публика за Турция почти прави тима ко-домакин на европейското. Ведно с проблемите на чехите в този момент, изглежда сякаш Винченцо Монтела ще продължи без особен проблем.

Прогноза: Чехия - Турция 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Турция (Винченцо Монтела)
 
Гюнок
   
Акайдин
Демирал
Челик
Кадиоглу
Чалханоглу
Айхан
Гюлер
Кьокчу
Йълдъз
Йълмаз
Хлозек
Шик
Черни
Юрашек
Провод
Соучек
Цоуфал
Крейчи
Хранац
Холес
   
Станек
 
Чехия (Иван Хашек)

Прогноза: Чехия - Турция 1:2

350