Белгия ще отстрани Украйна


И. Ангелов

Украйна - Белгия 
Стадион: MHP Арена, Щутгарт 
Дата: 26.06.2024 г. 
Час: 19:00 ч. 

След финалната среща от втори кръг на груповата фаза на Евро 2024, пета група се завърза най-драматично, след като Румъния, Белгия, Словакия и Украйна застанаха на по 3 точки, всеки с шанс в последния момент да излезе към фазата на директните елиминации.

Украйна се съвзе след звучната загуба 3:0 на старта и обърна Словакия в петък до победа с 2:1, и самочувствието ще е налице срещу един отбор, играещ под стандарта си, и с някои здравословни проблеми в момента.

Белгия също получи неприятна изненада на старта от Словакия, но след това лесно се разправи с лидера в класирането Румъния и сега ще трябва да покаже най-малко същата концентрация. Тимът обаче може да има някои проблеми с липсващи играчи.

Под въпрос за "червените дяволи" са Мюние, Витсел и Теате, а със сигурност ще липсва Доди Лукебакио с наказание. Серхий Ребров за символичния домакин няма никакви проблеми и Украйна вероятно ще изглежда по същия начин, който взе голямата победа последно.

Когато залогът е максимален и класата, и опита са на страна на белгийците, залозите ще са в полза на Де Брюйне и компания.

Прогноза: Украйна - Белгия 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Белгия (Доменико Тедеско)
 
Кастийлс
   
Фаес
Фертонген
Теате
Тилеманс
Онана
Кастан
Брюйне
Доку
Тросар
Лукаку
Довбик
Мудрик
Судаков
Ярмоленко
Бражко
Степаненко
Зинченко
Тимчук
Матвиенко
Забарни
   
Трубин
 
Украйна (Серхий Ребров)

Прогноза: Украйна - Белгия 1:2

324