Бекъм: Засега оставам в Галакси


Н. Гавазов

Дейвид Бекъм за пореден път заяви, че не е водил никакви разговори с Пари Сен Жермен. Както е известно, според спекулациите в пресата, френският гранд се очертава като фаворит за подписа на бившия капитан на националния отбор на Англия, който обмисля различни варианти за развитие на кариерата си, след като сегашния му договор с Лис Анжелис Галакси изтича в края на годината.

Бекъм желае да остане в Калифорния, където се намира неговото семейство, но той има опция за завръщане във Висшата лига на Англия, както и се радва на интерес от страна на ПСЖ. Дейвид обаче разкри, че той не е водил никакви преговори с директора на френския клуб Леонардо, под чието ръководство игра в Милан.

„Не съм разговарял с Леонардо. Всъщност, той ми изпрати съобщение за късмет, но не съм разговарял с него за преминаване в ПСЖ", заяви Бекъм за Sky Sports News.

„Говорейки за Англия, винаги съм казвал, че освен за Манчестър Юнайтед, няма да играя за нито един друг отбор. Това е моят клуб още от детските ми години и ще бъде странно да бъда някъде другаде. Не мисля, че това ще се случи. Засега съм взел решение да остана в Галакси, но може да се помисли да по въпроса да се състезавам някъде под наем", допълва Дейвид.

 

155