Месут Йозил близо до трансфер във Висшата лига


П. Пенков

Звездата на Вердер Бремен Месут Йозил, че може да последва съдбата на съотборника си в националния тим - Михаел Балак, който в момента играе с фланелката на Челси. До момента Йозил е един от ключовите играчи на Маншафта на Световното първенство. Въпреки, че самия той сподели, че се е концентрирал единствено върху Мондиала, Йозил има само година преди договора му с Вердер да изтече и намекна, че отбори от Премиершип и Примера дивисион се интересуват от него.

"Единственото, което ме интересува в момента е Световното първенство." сподели Йозил пред "The Sun". "Когато се прибера у дома ще обмислям бъдещето си, но засега искам да дам най-доброто от себе си за националния отбор. За всички големи грачи Висшата лига на Англия е аткрактивно първенство."

"Когато погледнеш Манчестър Юнайтед и Челси, които са постигнали толкова много през последните 5 години, така че всеки играч би се радвал да играе за тези два клуба. Виждам какво постигна Михаел Балак в Челси. Трофеите са единствените, които са важни за мен. За мен има само два отбора в Англия, които винаги са на върха, но същото мога да заявя и за Примера дивисион. Те са двете най-силни първенства в целия свят," добави Йозил.

126