Акрапович: Искам повече от отбора


F.

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен от победата срещу Локомотив София с 3:1 в последната контрола на "армейците“ преди подновяването на шампионата. Ето какво каза той в ефира на Диема:

"Когато биеш, винаги си доволен. Има някои неща, които трябва да оправим. Може би се дължат на липсващите играчи. Малки неща са, обаче са големи в официалните мачове. Случват се грешки, но искам повече от отбора, искам да контролираме играта. Второто полувреме заиграхме по-добре и вкарахме два гола“, започна Акрапович.

"Локо София има силен отбор, неудобни са. Второто полувреме взехме нещата сериозно. Общата оценка за подготовката е добра. Имаме стил на игра, видях хубави неща. Трябва да се запознаем по-добре и да сме по-концентрирани. Сега имаме повече време да си говорим. Освен Жеферсон, всички други са здрави. Готови сме за старта на сезона“, добави той.

"Трябва да си свършим ние нещата и да се надяваме Лудогорец да сбърка. Трябва желание и концентрация. Кайседо е много здрав физически, трудно може да му се отнеме топката. Има скорост и търси директен път към вратата. Доволен съм от това,  което показва. Има хъс и желание и се презентира на терена като лидер“.

"Във футбола няма подценяване, видя се последните мачове. Трябва да излезеш концентриран да свършиш работата си. Който подценява, ще има проблем“, каза още той.

106