Фенове на Левски отправиха заплахи към Бандаловски


F.

Феновете на Левски отговориха на нападките на играча на Берое Иван Бандаловски. Бившият капитан на ЦСКА говори след победата на настоящия си тим с 3:1 на "Герена“, като обяви, че от Левски е останало само името. Феновете на "сините“ от една от най-големите групи във "Фейсбук“ "Сектор Б се забавлява“ излязоха с позиция, в която обиждат доскорошния национал и го заплашват със саморазправа. 

ПОЗИЦИЯТА НА "СЕКТОР Б СЕ ЗАБАВЛЯВА

 
Това, дали Левски е играл добре или не, го решаваме ние, привържениците му. Докато едни селски бекчета, 'дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с Левски да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история.

Защото колкото и загуби да понесем, името, което "само ни е останало", е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета взети заедно. Това е футболът.
Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за Левски? Нещастни мижитурки!

470