Реднап размаза Ливърпул


Н. Гавазов

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап сподели мнението си за сегашния Ливърпул. Според специалиста, отборът на Брендън Роджърс страда от липса на баланс и е най-слабият в историята на клуба.

"Не знам за сметка на какво Ливърпул може да постигне нужните резултати в първенството. Мисля, че сега те имат най-лошия отбор от тези, които съм виждал през последните години. Те приличат на тим от средна ръка, но им провървя да спечелят няколко точки в първите кръгове. Те бяха много по-слаби от Бонемут и вкараха в края на мача със Стоук благодарение на индивидуалните действия на един играч", заяви Реднап.

"Добре, съгласен съм, че играха добре срещу Арсенал, но смятам, че Ливърпул ще е щастлив, ако завърши на пето място. Не мисля, че имат шанс за титлата във Висшата лига на Англия. Загубиха Стивън Джерард, който е дългогодишен лидер и невероятен играч. По-рано от тях си замина Джейми Карагър. Те загубиха двама от главните си вдъхновители", каза още бившият мениджър.

"Погледнете двамата им защитника в центъра. Джо Гомес е не лош млад играч, но той е силен с десния крак, а играе от ляво. Нямам съмнения, че притежава голям талант, но какво може да даде, играейки не на своята позиция. Отборът е лошо балансиран. Прощавайте, но това не е Ливърпул", каза още Реднап.

 

146