Евертън и Уест Бром не си вкараха (видео)


И. Ангелов

Във втория кръг на Висшата лига на Англия Евертън прие Уест Бромич Албиън, но днес двата отбора не успяха да си вкарат голове. И докато за гостите още отрано стана ясно, че не са дошли да опитват късмета си в атака, то множество положения за домакините бяха пропиляни, а Маруан Фелаини и Коулман нацелиха гредата два пъти в мача.

Първата част премина с едно добро положение и прекрасна игра на Евертън в центъра на терена. Бейнс и Баркли впечатлиха днес, а Кевин Миралас бе близо до гол в 32-ата минута.

Във втората част Бейнс, Баркли, Фелаини и Миралас пропуснаха няколко възможности, а Розенборг бе близо до откриване за УБА. Той бе заменен от Матей Видра в 67-ата минута, а младокът също имаше шанс да вкара, когато в края на мача бе и повален в наказателното поле, но с чисто влизане на Ягиелка.

В 82-ата минута Фелаини нацели гредата след подаване на Ягиелка, и това бе най-доброто положение в срещата до 91-ата минута, когато от ъгъла на наказателното поле Коулман опита да центрира, но топката се извя и кацна на сглобката на вратата, прехвърляйки вратаря. В крайна сметка резултатът остана 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



107